On aprendre idiomes durant la universitat

G2J_RUS_ResidenciesEstudiantils_Junio2014Les persones que tenen coneixement de més idiomes tenen més oportunitats laborals davant d’altres persones amb menys coneixements de llengües. Per aquest motiu, durant l’època d’estudis universitaris és molt recomanable dedicar una part del nostre temps a l’estudi d’idiomes per tal d’ampliar els nostres coneixements en aquest àmbit.

Cada any, tant les escoles oficials d’idiomes (EOI) com les acadèmies reben milers d’estudiants disposats a aprendre. De la mateixa manera, les universitats i les residències estudiantils també faciliten cursos pels seus alumnes i residents.

Les primeres opcions tenen dos inconvenients. D’una banda la gran demanda de places a les EOI dificulta poder entrar a algun curs, havent de superar dos sortejos i una prova de nivell. D’altra banda, els preus de les acadèmies d’idiomes impossibilita a molts estudiants poder accedir.

Les segones opcions, universitats i residències estudiantils, en canvi tenen un avantatge: evitar desplaçaments, ja que l’escola d’idiomes serà la pròpia universitat o la residència en qüestió. A més, els grups d’estudi estaran formats per d’altres residents i alumnes, creant així un ambient de treball agradable i familiar.

Deja una respuesta